In mijn ‘lange’ voorgeschiedenis met Nico van de Klundert was het niet heel vreemd dat ik dit jaar van van februari tot en met juni als stagiaire actief ben geweest voor Scala Productiehuis. Een hele energieke en leerzame tijd waarin ik me vooral ingezet heb als technicus, en later ook als AV-er en zelfs voor ICT.

Ik ben 19 jaar, woon in Eindhoven, kom uit Eindhoven en ben een echte Eindhovenaar en Brabander. Ik houdt dus van gezelligheid, maar zeker net zo veel van hard werken. Ik volg op dit moment nog de opleiding Podium- en Evenemententechniek aan het SintLucas in Eindhoven. Een vierjarige MBO niveau 4 opleiding waarvan ik volgend jaar juni het felbegeerde papiertje in ontvangst hoop te nemen.

Na het succesvol afronden van mijn stage heb ik geen afscheid kunnen nemen van Scala Productiehuis, en zoals ik voor mijn stage al langere tijd verbonden was aan Scala Productiehuis en aan Nico van de Klundert zal ik ook nu, na mijn stage, nog verbonden blijven. Ik ga me vooral bezighouden met de inhoud en technische aspecten van de website, een deel communicatie, wat ICT en uiteraard ook mijn echte eigen vak: podiumtechniek. Theater(techniek) zit nou eenmaal in je, en dat gaat er nooit meer uit.

Naast mijn werkzaamheden voor Scala Productiehuis heb ik een eigen bedrijf (van der Lingen Events) dat een steeds bredere klantenkring begint te krijgen en ik ben werkzaam voor Archipel Zorggroep, op het gebied van horeca, als receptionist en als organisator van (moderne) activiteiten en feesten.

Wil je me direct iets vragen? Dan ben ik bereikbaar via wesley@scalaproductiehuis.nl, of je kunt me volgen via twitter: @wvanderlingen.

HELLO, MY NAME IS: Wesley van der Lingen