Voor de afgelopen vier jaar ben ik een presentatrice bij Stedelijk College TV. Ik begon daar als een verlegen meisje dat het lastig vond om vreemden aan te spreken om ze iets te vragen. Ik was een meisje dat zich vooral bij zichzelf hield en zo veel mogelijk probeerde om dat zo te houden.

Schermafbeelding 2016-02-22 om 17.08.51

In deze vier jaar bij Stedelijk College TV heb ik geleerd om uit mijn schulp te kruipen en op vreemden af te stappen om ze te vragen wat ik wil weten.

Mijn taak de afgelopen vier jaar was ten eerste presenteren bij het programma. Daarnaast ben ik voor de afgelopen twee jaar leider van één van de groepen van het programma. Mijn taak als leider is om te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft, maar daarnaast ook het delen van mijn kennis die ik over de afgelopen jaren heb opgedaan. Ik zie het ook als een taak om nieuwe leden die net zoals ik in hun schulp zitten te helpen om hier uit te komen, zoals ik dit ook gedaan heb. Ik ben altijd bereid om mee te helpen met dit proces en op de set te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt. Naast dat het een goede kans is om mensen te helpen hebben we met ons team veel plezier op de set. Het is voor mij een mooie ervaring geweest en dit zal het ook blijven zijn tot het eind. Helaas is dit mijn laatste jaar bij dit geweldige team omdat ik dit jaar naar de universiteit ga.

Ik wil gaan studeren om een advocaat te worden. Het meisje dat vier jaar geleden binnenliep bij Stedelijk College TV zou hier veel proberen ervaren, maar de vrouw die aan het eind van het jaar hier weg gaat lopen zal door haar ervaringen geen problemen ervaren bij het overbrengen van haar punt.

En ik neem zeker mooie herinneringen mee aan het team en de vier jaar bij Stedelijk College TV.

            – Kimberly van Lieshout, (17), 2016

HELLO, MY NAME IS: Kimberly van Lieshout