Profile_Jinn

Inmiddels ben ik al een aantal maanden actief bij Scala Productiehuis als video editor, wat ik op afstand naast mijn fulltime baan in Amstelveen combineer.

Ik ben 23 jaar, kom uit Eindhoven en heb erg uiteenlopende interesses. Begin juli 2015 rondde ik met succes mijn opleiding Oriëntaalse Talen & Communicatie af, waar ik me gedurende 4 jaar in marketing, communicatie en in de Japanse taal en cultuur verdiepte. Mijn passie voor video editing gaat echter al veel langer mee, en is een hobby waar ik al van kinds af aan mee bezig ben. Het is dus ook een prachtige kans dat ik na mijn kennismaking met een wereld van taal en cultuur, me toch weer kan verdiepen in het maken en bewerken van video’s.

Naast de ideale combinatie van mijn baan met focus op Japan én het video editen voor SPH op freelance basis, blog ik in mijn vrije tijd voor mijn persoonlijke lifestyle & entertainment blog beaujinfulday.nl, en geef ik Japanse bijlessen.

Mijn tijd bij Scala Productiehuis heb ik ervaren én ervaar ik nog steeds als een leerzame, uitdagende en ontzettend leuke tijd, en ik kijk uit naar de vele projecten die nog zullen volgen!

HELLO, MY NAME IS: Jinn van Gastel