Trion buddysysteem

Binnen de Trion opleidingsschool staat Samen leren en ontwikkelen centraal. Dit wederzijdse leren van de studenten en docenten krijgt met name vorm in de Trion leergroepen. De kracht van peer feedback en peer coaching krijgt op het Pius X-College een speciale invulling in het zogenoemde “buddysysteem”. In de onderstaande video, dat i.s.m. Scala Productiehuis tot stand is gekomen, wordt het “buddystysteem” verder toegelicht.

Item Toverland!

In deze aflevering van scTV gaat ons team op bezoek bij Teun Dielesen, oud-leerling van het Stedelijk College en directeur van Toverland. Ben je benieuwd? Kijk dan snel de video!

Gelukkig Nieuwjaar!

Het nieuwe jaar beginnen we met een nieuwe look van onze website. Met nieuwe foto’s en een actuele ordening van onze activiteiten. Zodat nog duidelijk is, waar we mee bezig zijn.

Heel veel goeds en veel cultureel en educatief plezier toegewenst in 2018!

Mooie vooruitzichten!

Het nieuwe school-/collegejaar is alweer een tijd aan de gang en ook wij zijn weer volop aan de slag met het maken van mooie sTV items en educatieve producties voor o.a. de TU/e en Trion Opleidingsschool. Nieuw zijn de rubrieken “Op bezoek bij…” waarbij we op bezoek gaan bij alumni van scholen en de rubriek “Kan ik dit ook…” met een meer educatieve insteek. Daarnaast gaan we aan de slag met nieuwe Camjo journalisten en vanaf eind oktober zal Fabian Smolders ons team versterken op het gebied van editing en communicatie.

Kortom mooie vooruitzichten!

Smruthi interviewt Rens over zijn rol bij het TEDx Youth@ISE event begin dit jaar.