Podium Varendonck wat een feest!

Afgelopen vrijdag hebben we de talenten show van het Varendonck “Podium Varendonck” live gestreamd. Wat een heerlijke club docenten, ict-ers en technici om mee te werken. Met veel enthousiasme hebben we er samen een feest van gemaakt. En wow! Wat een zang, dans en grafisch talent heeft het Varendonck in huis. Geweldig!

Trion buddysysteem

Binnen de Trion opleidingsschool staat Samen leren en ontwikkelen centraal. Dit wederzijdse leren van de studenten en docenten krijgt met name vorm in de Trion leergroepen. De kracht van peer feedback en peer coaching krijgt op het Pius X-College een speciale invulling in het zogenoemde “buddysysteem”. In de onderstaande video, dat i.s.m. Scala Productiehuis tot stand is gekomen, wordt het “buddystysteem” verder toegelicht.

Item Toverland!

In deze aflevering van scTV gaat ons team op bezoek bij Teun Dielesen, oud-leerling van het Stedelijk College en directeur van Toverland. Ben je benieuwd? Kijk dan snel de video!

Gelukkig Nieuwjaar!

Het nieuwe jaar beginnen we met een nieuwe look van onze website. Met nieuwe foto’s en een actuele ordening van onze activiteiten. Zodat nog duidelijk is, waar we mee bezig zijn.

Heel veel goeds en veel cultureel en educatief plezier toegewenst in 2018!